12 May 2013

Probability

Assalamulaikum...
haha..this is my first time uolls upadate status kat handphone i..memandangkan baru je guna benda ni..
iolls nak bagitau yg esok iolls exam...ohmai!!..exam math ok!!.math!!..sekali lagi..math!!.alaa.org yg bapak champion math tu msti bahagia tahap gaban kan..tak sabar rasanya...
actually aku nak tidur..but i cant sebab terkena penangan caffein...
Di sini aku nak bagi satu kata2 yg engage me utk kongsi..dan most importantly quote ni la yg byk bantu aku..bunyi dia gini
Better kita asah pisau tu seminit sebelum nak siang ikan.misalnya daripada kita guna pisau yg tumpul.
Lebih kurang gitula bunyi dia.Apa yg aku nak sampaikan kat sini kan...better kita bljar last minute contohnya nak dekat exam la ni kan..daripada kita tak belajar langsung...mana satu lg better??..yg belajar last minute tu la kan..
bayangkanlah..tak belajar langsung..nak jawab apa exam nanti??..dah tu soalan essay pulak..nak merapu apa dalam tu??.
Okay..sekian saja rasanya..goodluck bagi mereka yg ada exam tu ok..chaiyok2..ingat mak abah kat rumah tu..dorang letak harapan tinggi kat kita..ok..salam!!

2 comments:

  1. blog adik lyeen ngupenyaaa.. heheheh

    ReplyDelete
  2. done here, follow back ...

    http://www.mhakimfaiz.my/

    ReplyDelete