19 Feb 2012

TUAH ORANG KAHWIN....


lyz jalan je la macam biasa orang jalan kan kat supermarket,tiba2 lyz nampak sekelompok orang sedang mengelompokkan diri di satu sudut di situ..lyz pun memberanikan diri tuk pergi ke tempat tu..ha!!..my KHJ!! Kim Hyun Joong i meant..
oh my god..thats truly him...lyz macam nak pengsan je...uhhh..tiba2..my KHJ point to me,,,,he asked me to join him on the stage,but..whats for??...lepas tu..


toktoktoktok!!!...liza!!...bangun!!..mandi!!..kita nak pegi kenduri kahwin...ahhh!!...thats my brother's voice...
mimpi!!!!..ahhhh..i just want to resume that dream..(alamk!!,,kantoi lah lambat bangun)..heee...sory beb,terbabas lepas solat subuh..heee...:)..online punya pasal...korang marah la ea MR.WIFI sebab dia on..:)..heee...

ok..lyz pon mandi la.bersiap2 nak pegi kenduri kahwin..so lyz tanya my bro..

lyz: bang.sapa kahwin??
my bro: mamak...a.k.a india muslim..


wow!!..india muslim??..macam mana la tu ek dorang punya kenduri kahwin..emm..

sampai je..nun kat atas bukit sana..kepayahan jugakla nak mendaki..:)..hee...
sampai je kat kenduri tu..em!!..same je macam melayu...tapi!!..no nasi minyak.no nasi putih!!.tu dia....nasi beriani.:).sedap bebs ayam dia tu..adoi...lyz tak snap a picture of ayam tu...malas la..nanti mula la orang lain cakap..
"alah..nak wall kat fb la tu.."
hahaha..im not that kind k..
ok...nila kenduri kahwin second best lyz pernah pegi..heee..:)..u all nak tau kenapa??..ahhh!!..see this ha!!

taraaa,,,aiskrim beb..lyz la hantu kepada aiskrim..huu..free je dapat dari kenduri tu tau..u all cakap je u all nak berapa..
"nah!!..he said...".fuh..mables!!..

anak buah lyz pun...yaaahh!!..u all tau berapa kali lyz berulang pegi ambil aiskrim ni.. 3 times beb..dlm satu round tu lyz ambil sekali 5!!..hu!!.paddle pop tu..sapa tak nak..

ni baru balek dari kenduri tu,,nyum2..:)

nampak??,,banyak tak??..huhu..puas lyz mkn aiskrim free...:)

tengah khusyuk sangat makan tak nak snap..hee..lyz n ayah dorang paksa jugak!!..(satu kepala tak kami??)..haha

ni pun kenduri kahwin tu jugak bebs..banyak kan..:)..hahha..imagine tangan lyz penuh dengan 5 aiskrim di tangan..huuhh.tapi tak pe..i love icecream damn much!!.

ni la benda dalam beg tadi tu..cupcakes!!..Cik Lyeen mesti suka suka suka..:)

sedap....~~~

ni lyz yang makan..ni baru sikit..:).heeee...banyak lagi di sebalik tabir..hahha..




ok...tu la nama dia  TUAH ORANG KAHWIN..sedapnya..belum cerita lagi bab lauk dia bebs..nak story ke??haa..okla..secara ringkas...lauk dia..ada ikan tenggiri,daging kambing,daging kerbau...em...ada la lagi.lyz pun dah lupa..banyak sangat..ok.??.
sampai sini saja coretan kita ya..:)..i love u all..kalau ada orang jemput g kenduri ke ape ke..just go..wajib...:)..kalau tiada keuzuran..:).
ok!!..dont forget to click lyz punya HB and CHURP2..:).heee..ok.



No comments:

Post a comment

Post a comment