24 Feb 2012

BAKAT SI KECIL

di petang jumaat yang indah ini,,,lyz termenung sendirian melihat telatah si kecil yang tak pernah duduk diam (fuh kau~~~,macam ayat orang sudah kahwin )..hahha..yeewwww...geli lyz dengar,lyz bukan jenis macam tu ok u alls???...heee..ok,just now kan.lyz tengah melayan edit gambar kat photoshop tau..dah tu,azan berkumandang menandakan masuknya solat fardhu asar...(ayat iklan tu~~),,ok!!,,lyz dah siap edit,save..lepas tu lyz nampak.........

nampak apa??

nampak anak buah lyz. Rupanya dia dah lama dah duduk kat sebelah lyz tengok lyz edit gambar..haha..nak main game la tu...elle,,cam je aku tak tahu.heee..tu monolog je,lyz tak lah kejam sangat u alls...haha..ok,,oleh sebab lyz nak solat,lyz bagila dia main lappy lyz.sory to say lyz tak bagi dia main game ok...:).heee.kalu lyz bagi,tak teron9 la lyz jawabnya..so,lyz bagi dia main photoshop!!..haha,,kelakar jugak dengar kan,.tak pe.,dia memang suka lukis2 pun..lyz bukak kan dia NEW kat photoshop tu ber'background'kan putih..lyz bagi dia brush je time lyz tinggalkan dia tu..lyz pun pegila solat....

"ok man,jangan tekan apa2 tau,tekan ni je,akak g solat dulu"
       
                    ok..tu lah pesanan terakhir lyz padanya..hahha.(nice statement huh??..)
ok then apa yang jadi dengan benda putih yang lyz bagi kat dia??..
taraa...



ok..jujur lyz katakan lyz pun tak tau apa yang dia lukis ntah tulis ke ni..haha,,korang describe je la sendiri..ok u alls..
dia nampak lyz buad post ni,dia nampak gambar ni..then he said..

                     "akak,ni belum siap lagi la~~"

LOL..hahha..ok then..thats his ability~~

sekian salam jumaat..~~.




No comments:

Post a comment

Post a comment