6 Nov 2013

MEMORI GROUP165 SEM1,2013/2014 #G165

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum,

Setiap orang ada pengalaman masing2 kan,same goes to me lah..
Pengalaman aku satu group dengan brothers yg ramai bapak kau memang mencabar minda dan emosi.Fuh! Tapi,serius,benda2 macam ni la yg mengajar kita kan.Secara jujurnya la kan duduk depan dgn brothers yg lainya duduk belakang sangat2 tidak buat aku tak selesa.Serius aku tak selesa.

Dah!.Forget about that,since most of us dalam group165 ni graduating student(nak habis asasi),so kami pun buat BBQ event.That was my first time doing that. Yang best nya satu group dengan ramai lelaki(if dorang rajin lah),dorang yg handle semua benda,cari arangnya,order..semua dorang!..Allah bless all of u ..Ameen.Yang sister..

                datang-->duduk-->bergambar-->makan-->bergambar lagi-->gosip-->makan

What a bless life kami dapat..Syukran.Kami bertemakan jersi bola.Aku tak tahu apa pun pasal bola ni pun join la pakai jersi adik aku yg dia bagi aku sekian lama.Thanks adik!Sesampai je aku di lokasi yg ditetapkan,80% ayam dah habis dibakar.nyummy!..Lagu based on friendship theme on air.Aww..so sweet. Dah siap semua,aku pandang kelilinhg,ada brothers yg main gitar sambil nyanyi2,ada yg bergurau senda,ada yg dok borak2...wahh..ukhwah..alhamdulillah.


ni la brothers2 yg busy bakar ayam,terima kasih daun keladi.:)

Sesudah ayam dibakar,semua pun makan la dengan selera dan semngat.Lepas makan,sambil minum2,kami main game.Brothers sisters semua kena,aku tak kena!..haha.Lepas main,kami buat circle and then give a speech about 1 minutes one by one.Dis itu la part2 sedihnya and touched..Forget it!


Done  semua,sesi bergambar beramai2..tangga blok C. Stress budak AED dengan kami sebab bising,yela..study week kot.dorang tengah study,kami duk huhak huhak,siapa tak sakit hati  beb.



Selesai bergambar semua,Syafiq dengan Yin nak perform their talent.Both of them perform Kau Ilhamku.Aku nak je suruh dorang cover aku nak nyayi lagu When I Was Your Man.Fuh..I really love that song..haha.Habis je dorang perform,majlis habis,.




 NI je la sisters dalam group 165,sebenarnya 3 je fix,aku,Mardhiah,Mazni.Yg lain join group Math and Computer kami. Shikin dgn Laila join group Math,Nadira dgn Nani join group Computer.Complicated kan.






Gambar kelas dgn Sir Izzudin,aku takda sebab aku drop Math after mid sem.T.T.Sir ni sangat2 supporting,Dengar2 cerita,this sem is his first time teaching Math3(calculus).Good job sir.




Taraaa!!..Aku tengok gambar ni aku baru sedar betapa ramainya brothers dalam kelas Chemistry aku.Yela,duduk depan selama ni,mana la iolls tahu.Ni Mdm.Daliza Adan.Baik mdm ni.:)


NI la lecturer kami and ni je la Sister yg wujud dalam group 165



Oh,tidak dilupa,kelas setiap hari Isnin pukul9 tempat berhawa dingin gilaa!!..sejuk bak hang!!.Kelas Computer Mdm Maheram Rashed.Best belajar Programming dgn madam ni.Serius aku ckp!!.


I think thats all for this entry,tak tahu nak cakap apa lagi dah.sebab akui ni ada cerita yg nak di share tapi masa tarak  nak update..Kasihani diri ini.My last word.goodluck utk semua my friends masa ambil degree nanti.InsyaAllah kita jumpa nanti.:)Allahumma Amin.









1 comment: