22 Dec 2012

Aku dan blogskin

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua rakyat Malaysia yg sedang membaca blog ini...
Tahukah anda bila kita suka pada seseorang,kita akan jadi gila serta merta...hahhaha....sory la uolls...tu teori i je..ahaks!!gelak gediks sambil cover mulut ,,straight to the point.. bukan itu yg aku nak cerita...tapi ada kaitan la...
sekian lama aku terjerumus dalam lembah blog ini...i tell u lah..aku tau blog ni pun from my sister..Cik Lyeen..u know her??..mesti la..sebab ramai follower aku kat sini datang dari entry dia kan..ahaks!!..and start from that..aku mula la pi blogwalking jejalan p blog orang..yup!!..tu kerja aku buat lepas spm la korang2..aku gila kalau aku buat time spm...haa gituu..
tu bukan point nak cerita sebenarnya,aku just nak bagitau yg aku dah guna blogskin...sebab apa??
Sebab aku dah gila tengok blog orang lain yg pakai blogskin ni..lawa gilaa beb!!..klik sini keluar itu,klik sana keluar tu...tak klik tak keluar lah..kalau keluar jugak aku tak tau la ye...korang cek la lappy korang tu ye..kot2 ada JU ON kat situ..haha..JU ON pun suka blogskin...ahaks!!.
Dulu aku guna Simple Template macam biasa lah kan..aku buat by my own dibantu dengan tutorial2 dari pelbagai sumber bernama.hahha...siap la blog biru aku yg lama tu ha..sekian lama jugak aku stay dgn blog aku tu dgn pelbagai header yg ntah apa2 aku buat...korang tengok la kat bawah ni ha,.,,pelbagai corak dan pelbagai haaaa....aku pon tak tau nak cakap apa dah..

ni yg latest tu sebelum aku tukar p blogskin...ni kira ok la tu for me...bajet baik ahaks!

ha!..yg ni,korang tengok pon korang tau...percaya atau tidak aku pernah made this as my header tau korang2..nampak betapa jahil nya kau dulu bab photoshop ni...delete pon tak bersih,pastu bajet nak buad header!!

yg ni pon pernah jd header aku...crop tak betul tu..hahha.

yg ni pon sama...jangan tanya kenap KHJ ada kat situ...aku memang gila kat dia!!..ha gituu...tapi sekarang dah kurang sebab ada yg baru la uolls..ahaks!!..bukan artis ternama mahupun YB..cuma org2 biasa..

tengok la tu!!...delete tak bersih lagi..as history,pernah jadi header ya u olls...ahaks!!

ni pon jadi header tomey2 jugak..my little brother..Azeem..kakak rindu kau dek...besar sudah  kau kan..


and as for now...aku guna blogskin!!..memang korang kena sabar la main coding kat blogskin kan!!...
tak kan berjaya satu benda tu kalau takdak usaha..usaha tangga kejayaan...double usaha bole jadi eskalator kejayaan...extra usaha boleh jadi lift kejayaan..sekian cerita kejayaan..haha!!so...mintak tunjuk ajar buat yg pakar...sekian sahaja entry aku yg mengarut ini..:D

5 comments:

  1. eh..eh..hahaha,,,,walaupun hakikatnya aku taktaw apa2 psl koding2...mencik..weh!tolong edit blog aku!

    ReplyDelete
  2. kalo aku pula suka simple template. sbb tak reti koding bnyk sgt. kalo pakai blogskin depa siap letak koding credit yg agak kasar. <> hah lebih kurang mcm tu la. then simple template juga lah pilihan

    ReplyDelete